Взех си много силно

Модератори: magiclunatic, Ste, Dreamfall

Взех си много силно

Мнениеот venski на Пон Сеп 15, 2014 8:19 am

Преди малко ми попадна това творение: http://tappedout.net/mtg-decks/15-09-14-standard-turn-2-win/. Много си взех докато четох описанието...
Damage doesn't kill creatures! State-based actions kill creatures!
Goshe написа:Goblins are red, Merfolk are blue. Couldn't care less, Tendrils for 22? #mtglove
#mtgjudge написа:(2/10/2015 7:19:07 PM) Anonycat: suggest that they run a $10,000 buy in no-limit Texas Hold'em event, and do so at Gunfight REL
Аватар
venski
Border Patrol
 
Мнения: 3341
Регистриран на: Пон Яну 31, 2011 12:58 pm
Местоположение: South by South-West

Re: Взех си много силно

Мнениеот Goshe на Пон Сеп 15, 2014 8:40 am

батееее :D (TAP) (B)
готиното е, че ако не биеш на 2 ход, можеш да ги милнеш на 4ти...
Аватар
Goshe
Emrakul, the Aeons Thorn
 
Мнения: 1838
Регистриран на: Чет Яну 22, 2009 9:40 am

Re: Взех си много силно

Мнениеот DeminNas на Пон Сеп 15, 2014 9:05 am

хахах супер добро....
Combo is not dead!!!
"They misunderestimated me."

"ЯмболскияТ Брус Уейн"

Some People`s idea of free speech is that they are free to say what they like, but if anyone says anything back... it`s outrageous!!!

"Истинските прота имат късмет ;) Скила е за слабите!" - Антон Николов
Аватар
DeminNas
Infernal Spawn of Evil
 
Мнения: 3927
Регистриран на: Чет Яну 22, 2009 12:20 pm

Re: Взех си много силно

Мнениеот venski на Пон Сеп 15, 2014 9:37 am

09:11
Gideon8
Can you cast Astral Cornucopia or does x have to be at least 1?
can yo ucast it for 0*
09:11
luma
X can be 0.
09:11
Natedogg2
You can cast it with X=0.
09:11
Gideon8
Oh really. Just made my turn 2 standard deck more op =)
http://tappedout.net/mtg-decks/15-09-14 ... urn-2-win/
Does anyone see a reason that can't turn 2? (other than odds of getting the cards perfect which i know is slim)
...
Gideon8
I playtested it twice. Never got it off turn 2 but goes off turn 4-8 often. It has a second infinite combo with altar of the brood to mill them out turn 4.

Човека беше толкова радостен че е намерил още потенциал в дека си. Как да му се присмееш :D
Damage doesn't kill creatures! State-based actions kill creatures!
Goshe написа:Goblins are red, Merfolk are blue. Couldn't care less, Tendrils for 22? #mtglove
#mtgjudge написа:(2/10/2015 7:19:07 PM) Anonycat: suggest that they run a $10,000 buy in no-limit Texas Hold'em event, and do so at Gunfight REL
Аватар
venski
Border Patrol
 
Мнения: 3341
Регистриран на: Пон Яну 31, 2011 12:58 pm
Местоположение: South by South-West


Назад към Кухненската маса

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта