Предлагам карти

Форум за размяна на карти.
Моля обърнете внимание, че продажбата на карти от Return to Ravnica и всички следващи издания е забранена! Подобни обяви ще бъдат изтривани без предупреждение.

Модератори: magiclunatic, Ste, Dreamfall, Light_Lord

Предлагам карти

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Пет Окт 12, 2018 11:14 pm

Здравейте, това ми е първото мнение в този форум от много време насам. Казвам се Чавдар Ликов и съм Трибалист в Magic: The Gathering. Имам 24 трибални дека и още 7 така да кажа "зоологически градини" на аура-инициатива. Предлагам на всички карти, ако сте софиянци, ако живеете примерно в центъра, ако искате може да се срещнем в удобно за мен и вас време, защото мой приятел ми остави 3 пълни кутии от бустър-пакове пълни с карти в тях. Който иска и има желание може да се свърже и да разгледа това, което имам. Картите, които имам предлагам на съвсем символични цени, дори човекът, който иска да ми плаща за всяка в стотинкената, защото са основно комъни и ънкомъни на €0,12 от Magic Card Market. Нека да се разплаща човек по тези цени, които са там. Да вземете 50-100, карти? 5-6 лева неповече ще ви искам иначе, левче-два за 10-15 и не искам да се карам с никого, просто ви предлагам да разгледате колекцията ми и ако искате нещо да си вземете. 1-2, 5 карти да са? Без пари ви ги давам, но наистина в повече не са без пари, и аз и приятелят ми не сме билдвали с милостиня в Гемалиндието на Едингс. Телефонът ми е +359889478478. Не знам колко ще мога да проверявам този сайт, но имам поне 5 хиляди карти за трейд, а и за раздаване, така че ако искате звъннете.
С уважение:
Чавдар
Последна промяна Elan Morin Tedronai на Нед Авг 04, 2019 10:19 pm, променена общо 2 пъти
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти

Мнениеот Urou на Съб Окт 13, 2018 9:38 am

Сорка на модовете ако е прекалено спаместо, ама не само аз прочетох това и си казах "Какво по-дяволите прочетох?", нали?
Аватар
Urou
Benalish Veteran
 
Мнения: 239
Регистриран на: Пон Апр 12, 2010 8:30 am

Re: Предлагам карти

Мнениеот Grim Demise на Съб Окт 13, 2018 10:33 am

Urou написа:Сорка на модовете ако е прекалено спаместо, ама не само аз прочетох това и си казах "Какво по-дяволите прочетох?", нали?


Раздава/продава карти на бълк човека, ако разбирам правилно. ;)
Patrick Chapin написа: "If you're not at least 25% brews you've got no heart. If you're not at least 25% netdeck you've got no brain."


Dave Price написа: "There are wrong answers but there are no wrong threats."
Аватар
Grim Demise
Azure Mage
 
Мнения: 92
Регистриран на: Пет Май 29, 2015 5:07 pm
Местоположение: София-Запад

Re: Предлагам карти

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Съб Окт 13, 2018 2:18 pm

Абсолютен бълк. Който каквото си избере за абсолютно символични цени. Днес съм обикалял клубове да раздавам и продавам. Така че, който иска може да се свърже с мен, защото не съм сигурен, че всеки ден ще мога да ходя, но колкото мога ще дам на всеки, който има желание.
Поздрави:
Чавдар
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Нед Окт 14, 2018 10:06 pm

Така. Картите, които разгледах, оставени от мой приятел, вдигнал ръце от тях, са от следните сетове: Dominaria, Shadows over Innistrad, Battle for Zendikar, Kaladesh, Amonkhet, Khans of Tarkir. Разгледах основно, бегло, има много динозаври, пирати, вампири, стабилно елдразита, има много артефакти, аури, Cartouch-ите са доста, ако ги знаете, голяма игра с гробищата и доста каунтърспели за фенове на такива. Който иска бълк от мен, нека ми се обади. Телефонът ми е +359889478478, следващ магистър съм в СУ "Св. Климент Охридски", но през вечерите мога да отделя време на всекиго, макар че са много карти, ще се радвам да дойде някой и да ми разгледа колекцията. Предлагам всичко на съвсем символични цени.
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Нед Окт 21, 2018 3:16 pm

Здравейте, приятели. Търся няколко карти, които не ми дойдоха от MCM. Става въпрос за следните 3:
2x Elvish Clancaller
1x Golden Guardian

update: Поправка. Днес пристигнаха. Не беше регистрирана пощата, но се радвам, че пощенските услуги свършиха работа.
Последна промяна Elan Morin Tedronai на Пон Окт 22, 2018 12:38 pm, променена общо 1 път
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Angry Goblin на Пон Окт 22, 2018 11:18 am

Искам да отбележа, че темата е EPIC!

За съжаление нямам търсените от теб карти, но на драго сърце бих помогнал в бъдеще ако има как. Keep up the good work!

С уважение:
Сър дит Гоблин
Аватар
Angry Goblin
Benalish Veteran
 
Мнения: 393
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2015 4:37 pm
Местоположение: Акъландия

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Пон Окт 22, 2018 1:01 pm

Здравей. Благодаря за добрите думи. Хубавото е, че картите дойдоха. Ако искаш ти, самият бълкове, ми пиши на лични или ми се обади на гореписания номер. Единствено в момента търся 1 Rashmi, Eternities Crafter. Бих дал на човек, който я има 3 лева за нея. Черният Рицар, от когото нямам оплаквания, че и нерегистрираните дойдоха като сливи по пощата за смет, я дава за €1,50. За съжаление, момче тук, Ивайло (Light_Lord) я няма, но ще ми даде много карти. Ако някой я има, нека ми пише, защото не ми се поръчва 1 карта от магазина. Имам и други wishlisted, но са някакви балзантии от рода на 2 Cavern of Souls и 2 Oracle of Mul Daya, за които никога не бих дал парите си... за момента. Макар и да съм Трибалист, нямам повече от 2 дека, които имат нужда от точно такава антиконтрираща земя. Може да не ти се падне такъв дек на кой да е тур? Баталион Солджъри, Инистрадни Баталистни Вампири, Селесня Дуел-Рицари, Болдекрийни Сливъри се изливат по десетки и не ми пука колко ми контрират, че да джобча за всеки дек, а и е карта: земя е, чупи се. Макар и да ти счупят в главата €70. 1 бройка за моите Лоруински Титани. Неповече. Там усещам, че изпитвам трудност на тура и ми премахват Гигантите. Максимум. 1 бройка за моите Равникиянски Ангели. Повече нямам нужда. Големите шампиони не играят повече от 4-5 бройки, които кадармят сайдбордно във всичките декове. Обаче Оракулка ми е задължителна за Мул Дая Бласфемието, което съм направил. Имам 2 Primeval Titan, Сапролинги, Mul Daya Channelers. Майка ми ги подари. Никога не ми е правила големи подаръци в това отношение, моята Лисица за родителка. Малки деца и "зайци", родителите да купуват, децата някой ден ще дължат на пордистало на картиние, докато майка ми рядко ми е правила подаръци; голям човек съм, но в последно време отпуска пари за някои €7-10 разплащания в PayPall откакто останах без работа с кардиналил шеф, който ми съсипа сърцето, здравето и връзката последните 2 години преди този януари, както и не дават професионалните бакалаври в България. Обаче тези 4 карти са единствените wishlist-ени, за които никога не съм си и помислял да ги взимам, защото ще ми струват точно €200. Все пак с благодарност работейки за куриерската фирма за 500 на половин работен ден и 6 години правейки толкова много декове и поддържайки се с бивша прекрасна приятелка, никога за съжаление не съм помислял точно тези карти да взема. Съжалявам, че така се отклоних, но пак ще кажа, че раздавам на бълк на всеки, колкото поиска.
Поздрави:
Чавдар
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Angry Goblin на Пон Окт 22, 2018 1:47 pm

По - ясно не бих могъл да си представя порива към нуждада от тези две карти... Изчерпателния ти отговор даже предостави отговори и на въпроси, които екзистенциално не вярвах, че съществуват.

Spoiler:
I'll say no more. Maybe we all should.


Успех!

С уважение:
Сър дит Гобилн
Аватар
Angry Goblin
Benalish Veteran
 
Мнения: 393
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2015 4:37 pm
Местоположение: Акъландия

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Пон Окт 22, 2018 2:12 pm

Уф. Не знам колко ясно съм говорил. Уф. :| Просто... няма как родителят да даде за всичките декове на детето си, мисля. Детето после ще дължи на майка си и баща си. Дори да работи за тях. Закон е, мисля. Не е законно да го прави постоянно и да лигави човек детето си. Майка ми ми взе само Primeval Titan и Mul Daya Channelers по 2 бройки, както и 2 Grave Titan, които в последствие размених, защото направих дека си с червено, но повече от това не ми е взимала. Примевалите ѝ тогава, когато бях на 25 струваха €20 и не беше много доволна, но после много ѝ стана топло, че ме е зарадвала. Грейвълите, и те толкова, но ги размених, а и не помня какво смених; сега съм почти на 33, но това е според мен максимумът, който може да направи, майка ми, после помня, че започнах работа в "Д и Д Експрес" и сам започнах 2012. Максимумът, който може родителка да направи. Какво направи баща ми? "Взимай, сине да пушиш, взимай за сета и успех на стопа!". Най-великата постъпка. :| 100 лева, като 40 отидоха за "Duel Decks: Knights vs Dragons" и неповече е дал за това. Първите ми декове в живота. Нито лев не е дал от тогава баща ми. Майка ми само в последно време покрива минимални поръчки между €5-10. В никакъв случай не мисля, че дължа на пордистална на картиние към родителката си. Мисля, че вече се прави регистрация ако родител е купил фат-пак или бустър-кутия. Само "Cerny Rytir" в едната четвърт от Card Market и така строя декове. Най-много да мине през Pay Pall-а на майка ми, но е през нейния компютър, като ѝ казвам парола и username, но в никакъв случай не ми товари диаманти и рубини по джерлафдонено и китайците там не спират да бъдат насилвани от Кадифените Шапки. Шегувам се. Просто, това е според мен стандартът за такава игра. karmacrow в същия магазин е забранен за деца. Сериозно. В Германия, Берлин. Забранено за под 13 годишна възраст. Ще дължат на родителите си като порастнат. Пише го в книгите. Това е моята галерия в Deck Stats. Имах още 5 дека, които бяха на бившата ми приятелка, но от тогава съм ги изтрил. Не е морално, макар че все още много обичам това момиче и пазя сантимент към това, което направих за нея като тестета. 32 модерни дека се събират в 7 кутии. Много съм горд. 1 голяма 100-картена кутия, която държи единствения ми Командир Dragon Defender Utopia. Имам галерия и в Tapped Out elan_morin_tedronai, която е малко по-лимитирана от към популярност и някак си имам по-малко посещения, не съм на челните страници, което не ме прави особено доволен, но и кой знае колко не ме интересува. Има все пак повече версии на картите и не е лоша платформа. Имам и в MTG Vault, но е само за "Pauper Modern" дековете ми от последна графа, ако я видиш в горния Deck Stats линк, като "Zooguild Aura" в една-единствена кутия, и за съжаление не използвам MTG Vault въобще, макар че е добра платформа. Разгледай и ако имаш регистрация дай лайк или сподели. За всеки ще се радвам да разгледа и да сподели.
Поздрави:
Чавдар
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Сря Окт 24, 2018 3:46 pm

Update: търсех, но ми дойдоха:
1x Soul of New Phyrexia
1x Tishana, Voice of Thunder
Последна промяна Elan Morin Tedronai на Пон Ное 19, 2018 1:10 pm, променена общо 1 път
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Пон Ное 19, 2018 1:08 pm

Update 2: За момента, единствените, които търсех да попълня своите Сплайсърни Даркъни Червено-Черни Фабрикейтинг Сервотийни бяха:
1x Pia and Kiran Nalaar
1x Galvanic Blast
За съжаление поръчка не ми дойде от MCM, но Иван Димитров, моят най-добър приятел ми ги поръча вече, но благодаря на всички, които са се сетили за мен.

Ще получа от този мъж и най-голям приятел и Magic-играч, който ми остави толкова много и имам толкова много карти за разменяне и толкова много карти, че направих още 3 тестета в колекцията си: още карти от Guilds of Ravnica, така че ще имам много за раздаване особено по празниците. Който иска нека да се свърже с мен.
Поздрави,
Чавдар
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Нед Дек 02, 2018 10:33 pm

Днес, момче си взе 80 карти от мен, така че поканата ми за комъни и ънкомъни е отворена към всеки. Който иска карти на bulk и в големи количества, които не са кой знае какви като игрално качество, може да ми каже. Ако искате карти, телефонът ми е +359889478478, казвам се Чавдар, още веднъж и раздавам цялата си остатъчна колекция, която не е влязла в тестетата ми.
Какво търся ли? За момента като че ли съм попълнил почти всичко, но единствено бих се заинтересувал от няколко Гоблина...[edit] и приходяща земя. Трябва ми за сет в тестето. [edit2]Търся и добра дефинитивна копиеносна моноскърмишърна Ангелка.
1x Goblin King
1x Legion Warboss
1x Auntie's Hovel
1x Serra's Guardian
От по-скъпите неща от малкото, за която за момента нямам пари е Venser, the Sojourner, за да си попълня Фирексиянски Сплайсъриянски Големи, така че се целя единствено към Гоблините. :)
Поздрави на всички, Весели Празници!
Чавдар
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Angry Goblin на Вто Дек 04, 2018 2:50 pm

Привет,
имам два научно-доминантно-фактико-изследователски въпроса:

1x Serra's Guardian ли е " дефинитивна копиеносна моноскърмишърна Ангелка " ?

какъв е този дек : " Фирексиянски Сплайсъриянски Големи " ?

С уважение,
Сър Дит Гоблин
Аватар
Angry Goblin
Benalish Veteran
 
Мнения: 393
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2015 4:37 pm
Местоположение: Акъландия

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот venski на Вто Дек 04, 2018 3:50 pm

Elan Morin Tedronai написа:... така че се целя единствено към Гоблините. :) ...

Искам да поздравя Angry Goblin, че не се засегна за това че е под прицел!
Damage doesn't kill creatures! State-based actions kill creatures!
Goshe написа:Goblins are red, Merfolk are blue. Couldn't care less, Tendrils for 22? #mtglove
#mtgjudge написа:(2/10/2015 7:19:07 PM) Anonycat: suggest that they run a $10,000 buy in no-limit Texas Hold'em event, and do so at Gunfight REL
Аватар
venski
Border Patrol
 
Мнения: 3412
Регистриран на: Пон Яну 31, 2011 12:58 pm
Местоположение: South by South-West

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Сря Дек 05, 2018 1:48 pm

Да, точно за Serra's Guardian става дума. :) Извинявам се за шегата, обаче според мен всички Ангелки са Скърмишърки, а тази Пазителка наистина е такава, но не ти дава избор, а директно бонус на виджилантната.
Що се отнася до вторият въпрос: това са моите Фирексиянски Големи. :) За тях ще ми трябва някой ден, Venser, the Sojourner.
Ако искате карти - винаги за вас. :)
Чавдар
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Пет Яну 11, 2019 5:58 pm

Вече, нищо не търся. Поръчката, която тотално бях отписал предпразнично, дойде и ме зарадва макар и следпразнично. С други думи тотално съм презадоволен до козирката, шегувам се, но съм подредил 33 Модерни тестета и нямам голяма нужда от карти, освен да раздавам на хората колкото искат, като имам някои "специфичности", които давам за малко повече, но основно е на бълк при мен: 10 за 1 левче. Нека, всеки, който прегледа тук, да знае, че имам нови карти, които давам. Несамо това, което съм попълнил и заместил, не бяха много поръчаните, но и моят приятел ми даде още карти, които са от последния сет Guild of Ravnica, както и други попълнения от други сетове, пак са за бълк на левче. Всеки, който иска карти е свободен да ме потърси, тук на този телефон: +359889478478 или Skype: chavdar.likov или ако иска да отиде в клуб "Другият Замък", но с договорката, че ще иска повече, защото е голям студ и не ми се бъхти за някакви си 5 карти на кръст, а имам хиляди. Може, дори да ми дойде човек на гости, опитвам се да бъда добър домакин и да не мролентитя в пространството, но се надявам да си харесате и да си вземете повече. :) Много добро момче миналата година си взе 200 карти за да прави cube. 20 лева ми даде. Като пример го казвам. Толкова много се зарадвах, нетолкова, че взимам много пари, но че така попълвам момчето и той е доволен, а и аз съм доволен. Ще се радвам да си вземете повече. Искам да се освободя от тези карти. Надявам се макар и с прости карти и нетолкова скъпи да ви попълня като играчи, колекциите. :)
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Angry Goblin на Пон Яну 14, 2019 3:08 pm

Привет! И за много години!

Твоите постове ме връщат към спомена за едни отдавна отминали години в училище. По-конкретно часовете по литература. Спомням си с биполярно чувство (да не кажа разтройство) онзи нестихващ стремеж на учителката да ме вдигне на дъската и да ме попита: " Какво е искал да каже авторът с тези думи?". Понеже не вървеше отговора "Ебал съм го!" да вземе превес, затова, като учил три езика - английски, немски и математика, разработих проста формула за такава заявка - Мислил, мислил, мислил. Па решил!

Without further ado... :

Elan Morin Tedronai написа:... Много добро момче миналата година си взе 200 карти за да прави cube. 20 лева ми даде. Като пример го казвам

1. Мисъл
Spoiler:
1.До тук добре. Питам се само в какво е добро момчето?


Elan Morin Tedronai написа:Толкова много се зарадвах, нетолкова, че взимам много пари...

2.Мисъл
Spoiler:
2.Мисионер!


Elan Morin Tedronai написа:.... но че така попълвам момчето и той е доволен, а и аз съм доволен.

3.Мисъл
Spoiler:
Фак. Мисля, че си отговорих на т.1 и значението на думата в т.2 придобива друг смисъл.


Elan Morin Tedronai написа: Ще се радвам да си вземете повече.

4.Заключение
Spoiler:
Вземах си.С уважение:
Сър дит Гоблин


П.С.Обичам да разглеждам нещата от потенциален хумористичен поглед :) Иначе сериозно - ще се радвам ако дойдеш някой път към LVL UP да поиграем :)
Аватар
Angry Goblin
Benalish Veteran
 
Мнения: 393
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2015 4:37 pm
Местоположение: Акъландия

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Вто Фев 12, 2019 4:08 am

Здравейте, това е нещо като bump. Моят приятел Иван Димитров ми даде цяла кутия с карти Ravnica Alliegance, както обещах близкоседмично. Ако има нужда някои от карти, ги давам на съвсем символична цена: 10 за 1 левче. Всичко са common-и, които на мен не ми трябват. Има и доста токени от Dominaria, аз отделих някои и предлагам останалите, заедно с картите, които са оригинално мои. Общо взето са на същата цена, може би има някои, които може да бъдат проверени, което да се направи "клубно" при среща примерно в "Другият замък", където имам навика да ходя. Картите, които бяха на Иван, в по-голяма кутия ги продадох на продавач и купувач от Card Market.Eu. Предложението за бълк продажба, не, че рязко е отказано, ами поради тези причини, малко карти съм си запазил от тях, но предлагам това, което имам. С толкова много тестета от малко карти се нуждая и тези мои нужди са съвсем специфични, може би временни. За момента, нямам големи желания, защото почти всичко съм събрал. Ще редактирам според нуждите си, искам няколко карти, защото гледам да се вмествам според поръчките си в Card Market. Така че се надявам някой да се радва и да размени с мен.
1x Venser, the Sojourner (+Emblem) (UW) (UW)
Поздрави,
Чавдар
Последна промяна Elan Morin Tedronai на Сря Авг 07, 2019 9:23 pm, променена общо 16 пъти
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm

Re: Предлагам карти и търся някои

Мнениеот Elan Morin Tedronai на Вто Юли 16, 2019 7:54 pm

bump, нещо като такъв. Имам много нови карти от War of the Spark и Ravnica Allegiance, както и имам голяма колекция от карти, които предлагам на бройка и bulk, макар че има и някои изключения в ценова. Който иска, може да ме намери почти всеки петък в клуб "Другият замък". Обещавам, според масовите цени в Magic Card Market, ще бъда максимално коректен към всеки и се надявам на добро отношение от отсрещна страна. Моят приятел ми даде едва ли не още поне 500 карти и съм винаги готов за размяна и скромна продажба, дори подаряване на хора, които имат нужда от карти. Който иска да ме потърси там или на лична.
Поздрави,
Чавдар
Последно избутване Elan Morin Tedronai от Вто Юли 16, 2019 7:54 pm
Аватар
Elan Morin Tedronai
Elite Vanguard
 
Мнения: 30
Регистриран на: Нед Яну 15, 2012 10:12 pm


Назад към Размяна на карти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта