Ask the judge

Модератори: magiclunatic, Ste, Dreamfall, GB, ivkost

Re: Ask the judge

Мнениеот thegodfather на Нед Мар 04, 2018 2:06 am

venski написа:Възможните наказания винаги варират според intent-а на играча и винаги могат да стигнат до DQ. Та ако имаш "хипотетична" ситуация предвид може да я разкажеш.

Иначе като цяло не виждам голяма разлика между това и да играеш със скапани протектори освен че опонента ти знае че имаш дадена карта. Според мен размахване на пръст придружено от "сложи си чеклист карта и си дръж тази с кутията" трябва да е достатъчно.

Абсолютно не съм съгласен. Не мога да цитирам документ в момента, но за маркирани карти с pattern, което не е intentional, няколко пъти съм виждал да се дава game loss.
... без да си мърдам и пръста ги късам,
на който си може му връзва, деца ...
thegodfather
Infernal Spawn of Evil
 
Мнения: 2601
Регистриран на: Съб Яну 24, 2009 11:15 pm

Re: Ask the judge

Мнениеот GB на Пон Мар 05, 2018 2:27 pm

Ste написа:Какви са възможните наказания за двулицева карта в прозиращ протектор?

на състезателен РЕЛ турнир, по подразбиране е уорнинг, има клауза за ъпгрейд до гейм. при всички положения е добре да се разбере защо човекът не си е видял сам проблема...
съдията, съдията...
Аватар
GB
Emrakul, the Aeons Thorn
 
Мнения: 1811
Регистриран на: Пон Фев 23, 2009 1:03 pm
Местоположение: около или в софия, повечето време.

Предишна

Назад към Правилата на играта

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта