Страница 1 от 1

DTK missed trigger changes

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2015 8:19 am
от venski
Good guys дето се занимават с policy changes са написали кратка статия, която обяснява как се третират пропуснати тригери от днес нататък: http://blogs.magicjudges.org/telliott/2015/03/23/dtk-policy-changes-for-players/.

Накратко: Обяснения от типа "Ама аз казах 'trigger', ся к'во да направим че съм тъп и забравих да сложа каунтъри на тия неща" не работят. Освен ако нещо не може да се оправдае с out of order sequencing, то просто отбелязване на съществуването му не е достатъчно. Трябва да се извърши самото физическо действие.

Re: DTK missed trigger changes

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2015 9:23 am
от russev
Това за какво ниво на турнирите важи?
За на масата в нас съм сигурен, че може и по-късно да си сложиш каунтъра, ако опонента не възрази :) А ако възрази, защо за бога е дошъл в нас. Направо да си ходи :P

Re: DTK missed trigger changes

МнениеПубликувано на: Сря Мар 25, 2015 9:33 am
от venski
Гуд пойнт! Става дума за Competitive REL турнири.

При Regular REL принципът обикновено е "да е забавно за всички и всички да са щастливи", така че там никой нема да бъде така сериозно санкциониран.