venski написа:Хората четат сигнали на 2ри пик!
на втори бустър

Модератори: magiclunatic, Ste, Dreamfall, GB
venski написа:Хората четат сигнали на 2ри пик!
alvian написа:Not the point. Проблема, беше, че нашите уж шеговити коментари, естествено примесени с достатъчна доза гордост, бяха преекспонирани по много по-различен начин от това, което всъщност казват.
Освен това, въпреки, че съм отбелязан в зелено, държа да отбележа, че по никакъв начин не съм потвърдил присъствие за 8-ми кръг. Разбирайте го както искате, на мен лично ми писна да обяснявам едно и също.
Датите за провеждане на кръговете от LL3 ще бъдат оповестявани един месец
предварително на Фейсбука Лимитед Лигата
https://www.facebook.com/LevelUpLimitedLeague/
alvian написа:Много правилно мислиш. Особено на точка d от общи правила:Датите за провеждане на кръговете от LL3 ще бъдат оповестявани един месец
предварително на Фейсбука Лимитед Лигата
https://www.facebook.com/LevelUpLimitedLeague/
Да не би да считаш, че съм нарушил някоя друга точка от правилата с изказване или действие?
alvian написа:Ако ограничим "всичко" до моето и твоето изказване:
Ицо: Аз на 1-ви април няма да дойда.
Марто: Аз искам да си остане първоначално обявената дата(a.k.a Великден).
Не знам за какво издребняване иде реч. Факт е, че не съм потвърдил присъствие. Има шанс да не дойда. Тъй като имам 2 извинени отсъствия(заради промени в датите и двата пъти) нямам право на повече. Съотвено според правилата нямам ангажимент да правя каквото и да било по въпроса, а организаторите имат право да разглеждат индивидуално моето потенциално неизвинено отсъствие.Spoiler:
Kamahl написа:Ето го и класирането след 8ми кръг,
Подчертаваме това е класирането според Ивент Репортера, не според правилата на Лигата, така че е възможно и да има малки разлики.
Класирането в пода се прави по брой събрани точки. При равенство се гледа „Win%” коефициента. При ново равенство се гледат същите параметри но само между състезателите с равни точки (при двама души това се изражда в изхода от срещата помежду им). При ново равенство се играе допълнителен мач за определяне на класирането. При невъзможност от провеждане на такъв мач се присъжда по-горното място на всички състезатели с равни показатели със всички произтичащи от това права (точки, промоции и т.н)
Ste написа:Името
EDIT:
Малко по-сериозно:Класирането в пода се прави по брой събрани точки. При равенство се гледа „Win%” коефициента. При ново равенство се гледат същите параметри но само между състезателите с равни точки (при двама души това се изражда в изхода от срещата помежду им). При ново равенство се играе допълнителен мач за определяне на класирането. При невъзможност от провеждане на такъв мач се присъжда по-горното място на всички състезатели с равни показатели със всички произтичащи от това права (точки, промоции и т.н)
Ако правилно разбирам ситуацията и правилата, втори е победителят от срещата помежду ви.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта